Skip to main content
Nieuwbouw 24-uurs kazerne Marinebrandweer Den Helder

Nieuwbouw 24-uurs kazerne Marinebrandweer Den Helder

  • Periode
    2019
  • Opdrachtgever
    Korps Marinebrandweer, Koninklijke Marine
  • Sector

  • Dienst
    Huisvestingsadvies

Werkzaamheden Projectis Bouwmanagement

Het Korps Marinebrandweer heeft behoefte aan inzicht in de ruimten welke benodigd zijn voor het goed kunnen functioneren van het korps in een nieuw te bouwen kazerne. Daarnaast is inzicht nodig in de benodigde vloeroppervlakten van deze ruimten en een onderbouwing van het benodigde kaveloppervlak voor de nieuwe huisvesting. Projectis Bouwmanagement heeft hiertoe een analyse van de organisatie gemaakt en deze vertaald in ruimtebehoefte.

Opdrachtgever de heer A.F.M. Langenhuizen BBA Commandant Korps Marinebrandweer, Koninklijke Marine, over Projectis Bouwmanagement:

“Ik heb Mike leren kennen bij de voorbereidende werkzaamheden van de nieuwe kazerne in Grave. Mike is vanaf het allereerste begin van dit traject aan ons project verbonden geweest en heeft zeker in de beginfase veel werk verzet. Mike heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en voelt feilloos aan wat zijn opdrachtgever wil. Mike stelt maar een belang voorop en dat is het belang van zijn opdrachtgever. De rust die Mike uitstraalt heb ik als zeer prettig ervaren en in combinatie met een stevige dosis deskundigheid en vakmanschap was hij voor mij de ideale partij. Mede door de inbreng en ondersteuning van Mike staat in Grave een mooie functionele brandweerkazerne die binnen de gestelde tijd en binnen budget is gebouwd. Mocht ik in de toekomst nog eens een keer een dergelijk traject mogen doorlopen dan zal ik zeker weer met Mike in zee gaan! A.F.M. Langenhuizen BBA Commandant Korps Marinebrandweer, Koninklijke Marine. (destijds commandant brandweer Grave, tevens opdrachtgever)“