Skip to main content

Nieuwbouw sportpark Glaspark Leerdam

 • Periode
  2018-2020
 • Opdrachtgever
  Gemeente Leerdam
 • Sector

 • Dienst
  Directievoering
 • Toezicht

Werkzaamheden Projectis Bouwmanagement

Er wordt voor voetbalvereniging LRC en Hockey Club Leerdam voorzien in 4 voetbalvelden waarvan 2 kunstgras, een jeugdveld, een water hockeyveld en een zand hockeyveld. Het sportpark wordt voorzien van een nieuw kleed- en clubgebouw voor de beide verenigingen.

Projectis Bouwmanagement is door de gemeente Leerdam gevraagd de directievoering en het toezicht te verzorgen om daarmee de kwaliteit van de uitvoering, de planning en het budget te bewaken en te waarborgen (foto www.zoontjens.nl ).

Nieuwbouw sportpark Glaspark Leerdam
Nieuwbouw sportpark Glaspark Leerdam
Nieuwbouw sportpark Glaspark Leerdam

Opdrachtgever de heer K. Gereke over Projectis Bouwmanagement:

“In de periode 2018 tot en met 2021 is Mike van Weelden van Projectis Bouwmanagement betrokken geweest bij de realisatie van een nieuw gezamenlijk clubkleedgebouw voor voetbalvereniging LRC en hockeyvereniging HCL op het nieuwe sportcomplex Glaspark in Leerdam. Voor de bouw en de W- en E-installaties had de gemeente 3 aparte bedrijven geselecteerd. Wij hebben buitengewoon veel respect voor de wijze waarop Mike vorm heeft gegeven aan de directievoering en het toezicht. Door de heldere voortgangrapportages hielden we als opdrachtgever grip op de kwaliteit, de planning en de financiën. Het maakte het ook mogelijk om helder te communiceren met de sportverenigingen als hoofdgebruikers van het nieuwe kleedclubgebouw. Hierdoor konden wijzigingen en verzoeken van de gebruikers op tijd worden door gecommuniceerd. De professionele houding en rolopvatting van Mike heeft bijgedragen aan de kwaliteit van dit imposante clubkleedgebouw in Leerdam. Naast de vakkundige en professionele houding van Mike, is hij bovendien ook gewoon een heel prettig en betrouwbaar persoon, waarmee het fijn samenwerken is.”