Skip to main content
Verbouwing Stadsdeelkantoor Zuidoost Amsterdam

Verbouwing Stadsdeelkantoor Zuidoost Amsterdam

 • Periode
  2013
 • Opdrachtgever
  Gemeente Amsterdam
 • Sector

 • Dienst
  Directievoering
 • Toezicht

Werkzaamheden Projectis Bouwmanagement

Om de inhuizing van de dienst Werk en Inkomen mogelijk te maken is het stadsdeelkantoor Zuidoost verbouwd. De gemeente Amsterdam zocht een ervaren directievoerder en toezichthouder op het gebied van
afbouwprojecten. Een directievoerder die mensen weet te motiveren en in staat is een professioneel team te bouwen tijdens de uitvoering van het werk. Het project is via een openbare aanbesteding aan Projectis gegund.

Opdrachtgever de heer R. van Ritbergen, Project Management Bureau Gemeente Amsterdam over Projectis Bouwmanagement:

“Wij zochten voor deze verbouwing een ervaren directievoerder en toezichthouder op het gebied van complexe afbouwprojecten, die in staat moest zijn ons project in een kort tijdsbestek in goede banen te leiden. Daarnaast moest de beoogde directievoerder de veranderingen in het gebouw goed kunnen communiceren met de gebruikers. Ervaring met gefaseerde verbouwingen in panden die gedurende de verbouwing door functioneren was een vereiste.
Mike van Weelden is een stevige en duidelijke directievoerder, die daadkrachtig en oplossingsgericht optreedt, rekening houdend met de betrokken partijen. Hij is communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Mike weet mensen te motiveren en een professioneel team te bouwen tijdens de uitvoering van het werk. Gedurende het project heeft Mike zich geprofileerd als een professioneel, flexibel, kwaliteitsbewust en integer persoon. Hij heeft ruimschoots voldaan aan onze vraagspecificatie. Mede dankzij zijn bijdrage is een werkomgeving gerealiseerd waar zowel wij als de gebruikers zeer tevreden over zijn. Voor ons voldoende redenen om hem van harte aan te bevelen. ”

Opdrachtgever de heer B. Keuper, Programmamanager Vastgoed Gemeente Amsterdam over Projectis Bouwmanagement:

“Als programmamanager Vastgoed (opdrachtgever) ben ik door gemeente Amsterdam betrokken bij de verbouwing van het stadsdeelkantoor Zuidoost te Amsterdam voor de inhuizing van dienst Werk en Inkomen (DWI). Mike is daar voor de directievoering en het bouwtoezicht ingeschakeld.
Mike heeft vertegenwoordigers van stadsdeel Zuidoost en DWI op een prettige manier naar een nieuwe werkomgeving begeleid. De aanvullende vragen heeft hij door zijn oplossingsgerichtheid nog op tijd in het uitvoeringstraject weten in te passen. Hierbij heeft hij zijn flexibiliteit maximaal getoond. Andere uitdagingen binnen dit project waren de korte doorlooptijd van het project en uitvoeren terwijl het gebouw in gebruik was. Het uitstekende resultaat is binnen budget en planning gerealiseerd. Ik kan Mike van harte aanbevelen.”